Odber noviniek

GASTRO Zobraziť plnú veľkosť

GASTRO

Revue gastronómie a cestovného ruchu.

Viac detailov

Ministerstvo školstva SR zriadilo mesačník GASTRO ako odbornú literatúru pre hotelové akadémie a učilištia zamerané na potravinársky priemysel. GASTRO so sebou prináša množstvo skvelých receptov na sladké predjedlá, hlavné chody, múčniky, šaláty, nápoje a iné... Naučí Vás sa stravovať primerane Vášmu veku a zdravotnému stavu. Je špecialistom na diétne pokrmy a myslí aj na kuchárov - laikov.  Ak ste zvedaví aj na históriu slovenskej gastronómie, možno sa necháte inšpirovať pochúťkou z minulosti. Súčasťou GASTRA je aj príloha pre odbornú verejnosť z činnosti cestovného ruchu MH SR.

  • Periodicita : 4 vydania
  • Aktuálne číslo : 3 / 2019